Къща за гости във формата на китара построиха Драгош и Мадалина

...
Къща за гости във формата на китара построиха Драгош и Мадалина
Коментари Харесай

IT специалисти построиха къща във формата на китара в Румъния

Къща за посетители във формата на китара построиха Драгош и Мадалина Обанча, двамата са ИТ експерти.  Сградата е в Ръшнов в Трансилвания, Румъния и притегля със своята форма туристи от близо и надалеч. Създателите й са я нарекли “Малка симфонична къща ”. Двойката е вложила 50 000 евро в плана. 

“Започнахме от концепцията да построим ваканционен дом, дребна къща и дълго мислихме каква да бъде, каква форма да има. Исках да е нещо друго, а тук, в региона, концепцията на китарата пасва. Ние сме в планината и хората идват в хижите, с цел да свирят национална музика на китара, до момента в който седят край огъня, тъй че взехме решение, че тази форма би била подобаваща “, споделя Драгош пред в. " Зиарул финанчиар ", представен от Българска телеграфна агенция. 

Конструкцията се оказва сложна, тъй като китарата има доста взискателна форма във връзка с техническото осъществяване. ”Имахме провокации по време на строителството, тъй като искахме къщата да е практична, да е подредена от всички гледни точки ”, изяснява двойката.

Драгош и Мадалина възнамеряват да построят още къщи за посетители във формата на други музикални принадлежности и да изградят детска площадка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР